TRENDBOOK 2017 HAIR-COLOR

TRENDBOOK 2017 HAIR-COLOR
9 januari 2017 Velvet Monkey

VELVET MONKEY TRENDBOOK 2017
HAIR-COLOR

Vergeet de Balayages, rainbow roots en andere harde kleuren! Aankomend jaar zien we dat kleuren zachter worden en dat kleurcontrasten minimaal zijn. Poeder-achtige kleuringen die dicht bij de werkelijkheid in de buurt komen. Naturel toned hair is dé trend voor 2017!

Om het jaar fris te kunnen starten hebben wij, van Velvet Monkey, alle trends op het gebied van haarkleur speciaal voor jou op een rijtje gezet.
.

Ps. Lees volgende week alles over de STYLING trends van 2017….

COLOR TRENDS 2017 : NATUREL TONED HAIR

SANDY BLONDE

Zandkleurig blond wordt helemaal hot in 2017. Denk aan kleuren die zo dicht mogelijk bij de peper- en zouttint liggen. Veel vrouwen in Nederland zijn gezegend met een donkerblonde kleur en hoera! als jij dat bent, want die kleur wordt helemaal hip en hot!

NUDE BLONDE

Aankomend seizoen gaan we prachtige zachte nude tinten zien. In dit pallet van kleuren zien we o.a. marshmallow & peach blonde. Zachte en heldere pasteltinten, fresh and sparkling!

Door de lichte ondergrond houdt deze kleur niet erg lang, dus laat jouw haarstylist een kleurmasker op maat maken. Dit masker voedt niet alleen je haar, het zorgt er ook voor dat je haarkleur langer mooi blijft. Een te gekke trend voor aankomend voorjaar!

BUTTER BLONDE

 Een good choice voor als je een zachte natuurlijke vibe in je haar belangrijk vindt. Deze classy kleur is gemaakt voor alle LA types die in Nederland wonen. Het is een warme blonde kleur zonder gele gloed. Onwijs mooi als je veel wit draagt!

CRISPY WHITE

Welcome to the bleach!  Vanaf je haaraanzet tot de punten is je haar helderwit. Wel belangrijk om te weten is dat je deze kleur goed moet onderhouden, zowel met zilvershampoo als met een masker. Ook zul je om de paar weken bij je hairstylist zitten om je donkere roots weer weg te bleachen of voor een toner om je lokken niet geel te laten worden. Must have: zorg dat er Olaplex in de kleur zit om je haar zo goed mogelijk te verzorgen tijdens het kleuren.

SOFT REDS

Heb je een vrij blanke huid en roze wangetjes dan is deze trend helemaal jouw ding. Laat je haar in natuurlijke roodtinten verven. Dit kan in donkere en lichte tinten. Maar het moet niet te fel zijn, want dan oogt het niet meer natuurlijk. Als deze kleur bij jou past haalt het je gezicht helemaal op!

CHOCOLATE ASH

Donker haar en toch kleurbeweging in je lange lokken?! De trend Chocolate Ash is een assige, bruine kleur die frisser wordt gemaakt door een free-hand painting techniek. Het is een bijzondere bruine kleur met veel karakter. Top trend voor alle brunettes onder ons!