ONZE FILOSOFIE

Een kapsel is meer dan een goede coupe. Het laat zien wie je bent en onderstreept je identiteit. Als Velvet Monkey begrijpen we dat maar al te goed. Dat is wat ons elke keer weer energie geeft: dat kapsel creëren dat helemaal bij jou past. En daarin gaan we best ver. Noem ons vakidioten – wij krijgen ontzettend veel energie als we met jouw haar bezig mogen zijn. Daarbij staat het leveren van kwaliteit altijd voorop. Zowel voor de keuze van onze producten, de beleving van onze salon en onze oprechte aandacht voor jou..

IMPACT

Velvet Monkey is het platform voor vakfreaks met een ‘drive’. Wij leiden ze op voor de top en in ruil daarvoor vragen wij van hen een open houding en om zichzelf te zijn. Alleen dan kun je groeien. We leiden een generatie kappers op die de branche naar een vol-gend niveau tillen. En dat doen we met heel veel plezier.

UNIEKE KRACHT

We hebben veel te bieden en dat mag iedereen weten en ervaren. Wat ons kenmerkt is de visie de we hebben en waarvan we niet bang zijn die uit te dragen. Onafhankelijkheid en zelfstandigheid zijn daarin dan ook heel belangrijk en het fundament voor onze creati-viteit. Het liefst gaan we waar de rest nog niet is geweest, maar we doen niets zonder dat we er zelf 100% achterstaan.

 

“We willen gaan waar de rest nog niet is geweest”

KERNWAARDEN

Wat wij van onze mensen verwachten? Jezelf zijn. Want alleen dan sta je sterk in je schoenen. Dat gunnen we niet alleen onze mensen, maar ook onze klanten. We geloven er heilig in dat wanneer jij goed in je vel zit dat dat zijn vruchten afwerpt op alle facetten in je leven, dus ook op je werk. Onze mensen durven zichzelf te zijn en in die setting ont-staat er lef om te creëren en plezier te hebben.KLANTBELOFTE

Samen met jou als klant ontdekken we welk kapsel en welke kleur bij je past, wat er mo-gelijk is met jouw haar en wat jou jou maakt. En daarin zijn we super eerlijk. Verder is het belangrijk dat je haar ook na een lange tijd nadat je bij ons bent geweest nog steeds goed zit. Dat het in de basis zo goed is geknipt en geverfd, dat het altijd goed valt. We leren je zelf je haar te stylen, zodat je elke dag de deur uitloopt met een kapsel die jouw identiteit onderstreept.

“Onze mensen durven zichzelf te zijn”

AMBITIE

Velvet Monkey is een merk, en bij een merk draait het om beleving. Dat willen we niet alleen voor onszelf, maar ook de branche willen we graag inspireren en opleiden om het-zelfde te doen. Bij ons moet alles Velvet Monkey ademen, precies zoals dat bij ons past. Dat gaat bij ons van nature en daarin excelleren we. Ons doel is hierin anderen te kunnen inspireren. We zoeken daarom juist de verbinding op met collega’s in het vak en helpen ook hen op een hoger niveau te komen, waarin je precies dat doet wat helemaal bij je past. Van concepten merken maken. Dat is waar we naartoe willen. Voor onszelf en de he-le kappersbranche.

WANNA JOIN OUR MONKEY FAMILY?

Zie onze

VACATURES

LEES VERDER

Interview

KYLIE JONES &
EDUARD MEIJERINK

Wat maakt de duo zo sterk?

E. “Ik ben de denktank met veel ideeën, Kylie analyseert en zet het in een perspectief.”

K. “We zitten echt vol ideeën en maken elkaar daardoor ook heel enthousiast om nieuwe dingen op te pakken. Er staat nog zoveel op de agenda! We komen nog maar net op gang.”

LEES MEER