Afspraak

model man velvet monkey

Afspraak maken: telefonisch of online?

Online kunnen alleen knipbehandelingen worden ingepland.

Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

Vragen met betrekking tot het maken van een afspraak via de mail kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Online Afspraak Telefonische Afspraak

Vragen over behandelingen en/of prijzen?

Voor prijsopgaves klik HIER.

Heb je vragen over de kosten van je behandelingen, kom dan gerust langs of neem telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen wij jouw vraag zo concreet en persoonlijk mogelijk beantwoorden.

De prijzen van onze kleurbehandelingen zijn vanaf-prijzen. Voor prijsopgaves van kleurspecials zoals Balayage, Grey, en Ombre’s adviseren wij jou langs te komen in onze salon. Deze prijzen worden berekend op basis van jouw haarlengte, haardikte en haarkwaliteit en de benodigde behandelingstijd. Onze stylisten kunnen op deze wijze jouw vraag optimaal beantwoorden.

Bel ons voor meer info

Vragen met betrekking tot prijzen en behandelingen via de mail kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Afspraak annuleren?

Afspraken annuleren kan uitsluitend telefonisch.

24-uurs beleid:

Zijn je plannen veranderd? Laat het ons dan 24 uur van tevoren even weten. Anders brengen wij de afspraak alsnog in rekening.

Tot 24 uur voor aanvang kun jij kosteloos jouw afspraak annuleren. Daarna zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Indien je 1 uur of later voor aanvang annuleert, brengen wij 100% kosten in rekening.