Blog

Blog

 • jan022018

  Per 1 Februari 2018 neemt Sylwia afscheid van de werkvloer

  Na 5 jaar zich met volle overgave en passie te hebben inzet gezet voor Velvet Monkey en onze klanten neemt…

  Lees meer
  Velvet Monkey
 • sep252017

  DÍT ZIJN DE MODETRENDS VAN HERFST EN WINTER ’17/’18

  Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook bijpassende fashion trends! Ontdek de nieuwste modetrends voor herfst en winter 2017/2018. Wij brengen je fashion trends direct van de catwalks van de Fashion Weeks in New York, Londen, Milaan en Parijs.

  Lees meer
  Velvet Monkey
 • sep192017

  TIJDLOZE KAPSELS VOOR MANNEN BOVEN DE DERTIG

  Je wilt een toffe look waar je serieus mee voor de dag kan komen. Met deze tijdloze looks kom je altijd goed voor de dag. Makkelijk te combineren met een zakelijke outfit of met je casual Friday look.

  Lees meer
  Velvet Monkey
 • sep082017

  EDUARD’S INTERVIEW IN TOP HAIR INTERNATIONAL

  Eduard is geïnterviewd door Top Hair International. In dit interview praat hij over zijn carrière, wat iemand nou een goede kapper maakt en wat de grootste uitdaging is voor de kappersbranche de komende jaren.

  Lees meer
  Velvet Monkey
 • aug302017

  DE 10 BESTE TIPS VOOR VOLLER EN DIKKER HAAR!

  Volumineus haar, dat is toch wat iedereen wil? Hoe hard je het ook probeert, hoeveel mousse je ook in je haar spuit en hoe lang je je haar ook föhnt… Na een paar minuten zit je haar weer net zo plat als toen je net onder de douche vandaan kwam.

  Lees meer
  Velvet Monkey
 • aug282017

  KEVIN.MURPHY LANCEERT NIEUWE K.MEN COLLECTION: MODS AND ROCKERS

  Bekijk nu de nieuwste K.MEN-collectie, MODS AND ROCKERS! Deze collectie is geïnspireerd door een film uit 1979; Quadrophenia.

  Lees meer
  Velvet Monkey
 • aug142017

  CO – FOUNDER EDUARD MEIJERINK @ UIT IN ALMELO!

  Elke week interviewt UIT in Almelo een bijzondere Almeloer voor de rubriek TROTS op ALMELO. Deze week: Eduard Meijerink, mede-eigenaar van Velvet Monkey.

  Lees meer
  Velvet Monkey
 • jul252017

  AFTERMOVIE: FIRST EDITION FESTIVAL HAIR NIGHT

  Afgelopen donderdag 20 juli vond de eerste editie plaats van de Festival Hair Night @ Velvet Monkey. Een avond vol inspiratie, tips en tricks.

  Lees meer
  Velvet Monkey
 • jun092017

  FESTIVAL HAIR NIGHT

  Zet deze datum snel in je agenda: donderdag 20 juli is namelijk de eerste editie van de Festival Hair Night, georganiseerd door Velvet Monkey! Deze avond staat helemaal in het teken van festival hairdo’s.

  Lees meer
  Velvet Monkey