CURL SPECIALIST

By February 9, 2019 April 1st, 2019 Curls
Curls

The Curl specialist

Een mooie bos krullen, dat wil toch iedereen! Terwijl de mensen die gezegend zijn met zo’n mooie bos krullen soms letterlijk met de handen in het haar zitten. Je haar voelt futloos en pluizig aan, het is ongecontroleerd, springt alle kanten op en je hebt geen idee wat je hier mee aan moet?!  Dan ben je bij Velvet Monkey aan het juiste adres. Wij zijn de specialisten in het knippen van gekruld haar en brengen jouw krullen weer tot leven door onze speciale krultechniek die wij hanteren.

 

“Natuurlijk krullend haar wordt veerkrachtiger
& onzichtbare krullen komen weer tot leven!’’

Iedere krul is uniek en heeft een eigen valling, dat is de reden dat wij bij Velvet Monkey krullen individueel en op droog haar knippen. Zo hebben wij meer overzicht over de volumes en de optische lengte van het haar. Bij onze techniek pakken wij het haar bundel voor bundel op waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke krul apart te knippen krijgt het haar de ruimte om in zijn natuurlijke valling te krullen. Onze krul-techniek is niet alleen geschikt voor dames maar ook voor heren die gezegend zijn met een mooie bos krullen.

Waarom kies ik voor krullen knippen?
Natuurlijk krullend haar wordt veerkrachtiger, onzichtbare krullen komen weer tevoorschijn en je haar krijgt 2x zoveel volume en krullen.

Hoe krijg ik thuis hetzelfde effect en krul als bij de kapper?
Bij Velvet Monkey nemen wij graag de tijd om onze behandeling volledig toe te lichten. Welke producten gebruiken wij? Wat doen deze producten voor jouw krullen en hoe pas je deze toe? Moet je het haar wel of niet föhnen? Op welke stand zet je de föhn? Hoe voorkom je pluizende krullen? Op al jouw vragen hebben wij een antwoord en nemen hier graag de tijd voor tijdens jouw behandeling.

Waarom is krullen knippen duurder dan een ‘normale’ knipbehandeling?
Krullen knippen is een arbeidsintensievere behandeling, hier wordt meer tijd voor berekend dan voor een ‘normale’ knipbehandeling en dus is de behandeling prijziger.

Door de positieve ervaring van onze klanten in het knippen van krullen staan wij in de regio inmiddels bekend als ‘De krullenkapper’.
Ben jij  nieuwsgierig geworden naar het krul knippen en wil jij diezelfde ervaring?  Maak dan nu een afspraak bij één van onze Krul-Specialisten.

Woman | Cutting Curls
(Advies/Wassen/Knippen/Föhnen)
Topstylist – Curls Specialist  €47,50 | Art – Director  €55,-
Men | Cutting Curls
(Advies/Wassen/Knippen/Föhnen)
Topstylist – Curls Specialist  €47,50 | Art – Director  €55,-

Oke, het is overduidelijk.. Bij Velvet Monkey wil ik mijn krullen knippen. Hoe nu verder?
Is jouw keuze gevallen op Velvet Monkey, dan is het belangrijk om te weten dat wij op droog haar knippen zoals boven staat aangegeven. Verstandig is dus om niet met nat haar naar de salon te komen.
Breng je haar in model zoals je dat normaal ook doet. Ook mag je daar gewoon je eigen producten voor gebruiken (het haar hoeft dus niet schoon te zijn).
Na het knippen van jouw krullen wassen wij het haar altijd en brengen het vervolgens opnieuw met onze krul producten in model. Heb jij liever dat jouw haar met je eigen producten in model word gebracht, dan mag je deze gerust meenemen naar de salon (dit hoeft niet, maar mag dus wel).

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

Reviews:

Manolya: ‘Voordat ik mijn haar bij Velvet Monkey liet knippen had ik plat en uitgezakt haar, ik wist me er geen raad mee. Sinds ik het bij jullie laat knippen heb ik vollere en mooiere gevormde krullen. Ik verlaat de salon elke keer met een brede glimlach en vol zelfvertrouwen, dankzij jullie ben ik van mijn krullen gaan houden. Voor mij geen andere kapper meer.’


“Dankzij jullie ben ik van
mijn krullen gaan houden”

Goldy: Ik ben inmiddels 34 jaar en heb echt onwijs veel kappers in mijn leven meegemaakt. Maar nooit was ik voor 100% tevreden. Na mijn eerste bezoek aan Velvet Monkey merkte ik direct verschil in mijn krul. Ik ben naar huis gegaan, heb mijn haar gewassen en met mijn eigen producten behandeld en was verbaasd over het volume dat mijn haar had. Bij Velvet Monkey wordt goed geluisterd naar je wens, mijn haar is gezonder, heeft meer volume en valt precies zoals ik dat wil. Dit is dan ook de reden dat ik helemaal vanuit Zaandam naar Almelo rij.

 

“Mijn krullen vallen precies zoals ik dat wil.
Daarom rij ik helemaal vanuit Zaandam naar Almelo.”

GERELATEERDE BERICHTEN

Styling

WORKSHOP ‘STYLE JOUW EIGEN HAAR’

READ ARTICALE

Care and Repair

STYLIST FAVORITE – BIOLAGE R.A.W.

READ ARTICALE