HAAR VERVEN? DIT ZIJN DÈ HAARKLEUREN VOOR DE ZOMER!

By April 29, 2018 August 21st, 2018 Trends
Trends

Haar verven? Dit zijn dè haarkleuren voor deze zomer!

Toe aan een nieuwe, frisse zomerse haarkleur? Wij hebben de tofste trends speciaal voor jou op een rijtje gezet, want welke haarkleuren zijn trending deze zomer? Maak snel een afspraak, want na het zien van deze toffe haarkleuren ben je klaar voor die nieuwe look deze zomer!

Nieuwsgierig welke trendkleur past bij jouw persoonlijke stijl? Onze stylisten helpen jou graag met het vinden naar een haarkleur die helemaal aansluit bij jou persoonlijke wensen.
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of bel ons voor een advies consult.

1. SHADES OF GOLD
Vorig seizoen zagen we al dat blonde haarkleuren warmer werden en in 2018 zet deze trend lekker door. Stond vorig jaar geheel in het teken van witblond en zelfs zilver-grijze haarkleuren, zommer anno 2018 is het seizoen van goud- en honingblond met een warme gloed. We love this color!!

2. CARAMEL ROSÉ
Heb je donkerbruin haar of zwart haar? Dan is deze haarkleur geschikt voor jou! Vraag bij de stylist naar warme carameltinten gecombineerd met een vleugje pink. Een super combo, dark browm with a touch of caramel rosè!

3. STRAWBERRY ROSÉ
Wil je experimenteren met roodtinten, maar geen extreme haarkleur? Strawberry Rosé got you covered! Deze roze-meets-blond haarkleur zorgt ervoor dat we ook dit jaar in de ban van roze blijven. Eén van de meest creatieve haarkleuren deze zomer!

4. NUDE
Op zoek naar een subtiele kleur haar? Dan is nude de haarkleur voor jou! Deze natuurlijke haarkleur matcht perfect met je huidskleur. Nude haar lijkt veel op natuurlijke blond haar, maar het is een neutrale (niet warm en niet koel) haarkleur en dit is heel uniek voor blond.

5. DUSTY MAUVE
De meest originele haarkleur dit seizoen? Dat is deze. Roségoud in combinatie met paars maakt je haar ‘Dusty Mauve’. Kies voor ombré of balayage voor het mooiste effect.

GERELATEERDE BERICHTEN

Care and Repair

IN 3 STAPPEN STERK, GLANZEND EN GEZOND HAAR MET OLAPLEX!

READ ARTICALE

Trends

Women Street Style Inspiration Summer 2018

READ ARTICALE