MEET NINORTA (25) TOPSTYLIST

By September 7, 2018 February 7th, 2019 Nieuws
Nieuws

MEET NINORTA (25)
TOPSTYLIST 

Een echte hairfreak kan je Ninorta wel noemen. Op haar 16e begon haar avontuur in de haarindustrie. On point zijn haar looks. Deze topstyliste is een echte perfectionist!

‘’Een typische Ninorta Look is een everything-has-to-be-on-point look. Ik vind het belangrijk dat de looks die ik creëer matchend en sprekend moeten zijn en helemaal aansluiten bij de personality van mijn klant. Ik hou van kleine details!’’

Trends op het gebeid van hair & fashion volg ik op de voet, dit vertaal ik graag in mijn werk. Samen met mijn klant ben ik altijd op zoek naar de perfecte look. Iedere klant is uniek! Dat maakt mijn werk ook zo ontzettend tof.

 Ik neem graag de tijd voor mijn klanten en bespreek samen met hen de mogelijkheden. De perfecte coupe of kleur begint bij een goed advies. Ik leer mijn klanten graag beter kennen om zo een look te maken die past bij de lifestyle van mijn klanten. Ik deel graag praktische tips en tricks zodat zij, wanneer zij thuis voor de spiegel staan, hun look in een handomdraai kunnen creëren.”

Wat het kappersvak voor mij zo leuk maakt, is de variatie en de mogelijkheden om elke dag beter te worden! Ik hou van uitdagingen en doe er alles aan om mijn klanten met een goed gevoel de salon te laten verlaten. ‘’

Nieuwsgierig welke coupe of haarkleur er nu echt bij jou past? Ninorta helpt jou graag met het vinden naar een stijl die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Benieuwd naar wat Ninorta voor jou zou kunnen betekenen? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak online snel en eenvoudig jouw afspraak.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Curls

THE CURL SPECIALIST

READ ARTICALE

Care and Repair

IN 3 STAPPEN STERK, GLANZEND EN GEZOND HAAR MET OLAPLEX!

READ ARTICALE