DÍT ZIJN DE MODETRENDS VAN HERFST EN WINTER ’17/’18

DÍT ZIJN DE MODETRENDS VAN HERFST EN WINTER ’17/’18
25 september 2017 Velvet Monkey

DÍT ZIJN DE MODETRENDS VAN HERFST EN WINTER ’17/’18

 

Ontdek de nieuwste modetrends voor herfst en winter 2017/2018. Wij brengen je deze fashion trends direct van de catwalks van de Fashion Weeks in New York, Londen, Milaan en Parijs. Verder hebben wij natuurlijk weer volop streetstyle foto’s en fashion trends van de straat voor je want de streetstyle mode is net zo belangrijk als de modecollecties op de runways.

In deze blog vind je alles over de nieuwste modetrends, de modekleuren en de modecollecties. Wat gaan de lengtes voor rokken, jurken, broeken en winterjassen worden. Wat voor een tassen en schoenen gaan we dragen? Hoe gaan we de nieuwe modekleuren met elkaar combineren? En wat voor een materialen gaan we in de nieuwe modecollecties zien? Laat je inspireren.!

#1 STERLING SILVER

Metallic is eigenlijk weer back on track! Want wist je dat deze trend vroeger ook hip is geweest? Het werd voor het eerst in de jaren zestig gebruikt. Het werd toen niet in de complete outfit gebruikt, maar vooral bij tasjes en jurkjes. Later kwam de trend terug onder celebs als Madonna in de jaren 90, in wat opvallendere items als een bustier. Nu in 2017/18 is zilver weer helemaal terug en in meer items dan ooit te voren, van make-up tot accessoires tot aan kleding.

#2 DOUBLE DENIM

Weather forecast: cold conditions & hot fashion
Trends. Laten we het daar nou nét over gaan hebben! Wij, modeliefhebbers van de bovenste plank, zijn natuurlijk niet vies van de nieuwste veranderingen binnen modeland en we houden ze dan ook met álle liefde nauwlettend in de gaten.

#3 COSY KNITS

Wat we aankomend najaar kunnen verwachten? Denim on denim, de meest cosy truien, o-zo stoere (en sexy!) lakleren outfits, office wear voor naar kantoor, ons favoriete dierlijke printje, en ook de zilveren items vliegen om je oren. Yup, een hele mond vol. Benieuwd geworden? Laat je inspireren!

.

#4 LOVE FOR LEOPARD

#5 OFFICE WEAR

#6 A BIT OF MATRIX

MATCH JOUW NIEUWE OUTFIT MET EEN NIEUWE COUPE EN HAARKLEUR!

Nieuwsgierig naar welke coupe of haarkleur past bij jouw nieuwe fall/winter kledingstijl?

Onze stylisten helpen jou graag met het vinden naar een stijl die helemaal aansluit bij jou persoonlijke wensen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak online snel en eenvoudig jouw afspraak.

BRON: TEKST: VIVA.NL
BRON FOTO’S: PINTEREST