STYLIST FAVORITE – SHU UEMURA

By September 7, 2018 November 13th, 2018 Care and Repair
Care & repair

Stylist favorite – shu uemura

Oosterse puurheid en westerse glamour vormen de inspiratiebron voor deze ultra luxe haarverzorginglijn en stylingproducten. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten. Uniek binnen de filosofie van Shu Uemura art of hair zijn de haarceremonies. Een exclusieve schoonheidsbehandeling van het haar, geïnspireerd door de traditionele Japanse theeceremonie.

Meneer Shu Uemura (1928 – 2007) was de eerste Japanse make-up artist in Hollywood en oprichter van Shu Uemura haarproducten.

Shu Uemura ontwikkelde een filosofie, waarbij de gezondheid van de consument centraal stond. Hij geloofde in cosmetica als een verrijking op de verzorging en schoonheid van de mens. Geen kunstmatige producten, maar producten met een pure en eerlijke inslag.

Uemura’s grote doorbraak kwam in 1962 op de set van de film My Geisha met Shirley MacLaine. Hij werd al snel één van de favoriete artiesten van Hollywood en werkte met grootheden als Frank Sinatra en Audrey Hepburn.

Uemura ontwikkelde en lanceerde zijn eerste cosmetische product in 1960, een reinigende olie, die de huid schoner maakte dan zeep maar ook optrad als een moisturizer. Hij geloofde in het verbeteren van de schoonheid op een natuurlijke wijze zonder kunstmatige toevoegingen.

L’Oréal Professionnel zet sinds 2004 zijn erfenis voort met dezelfde uitgangspunten: De perfecte balans tussen Urban & Edgy enerzijds, en Natuurlijk en Authentiek anderzijds.

 

“Blijf altijd denken, verbeteren, innoveren en creëren met universele schoonheid.”

– Mr. Shu Uemura-

BEZOEK ONZE SALON VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES!

Gebruik jij producten die precies passen bij jouw haartype en weet jij welke producten je zou moeten gebruiken voor jouw perfect look?
Onze stylisten helpen jou graag met het vinden van de juiste haarproducten en tools die helemaal aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

Wil je meer weten over Shu Uemura of wil je kennis maken met één van de haarceremonies? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak online snel en eenvoudig jouw afspraak.

Shu Uemura is verkrijgbaar @ Velvet Monkey

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Care and Repair

STYLIST FAVORITE – BIOLAGE R.A.W.

READ ARTICALE

Styling

STYLIST FAVORITE – NOIR STOCKHOLM

READ ARTICALE