STYLIST ALIN OHANIAN VALT IN DE PRIJZEN TIJDENS HAIR AWARD!

By March 22, 2017Nieuws
Nieuws

STYLIST ALIN OHANIAN VALT IN DE PRIJZEN TIJDENS HAIR AWARD!

Almelo – Maandag 20 maart stond in het teken van de Hair Award van het ROC van Twente. Velvet Monkey stylist Alin sleepte de tweede prijs in de wacht.

Het thema dit jaar was ‘Something old, something new’, van de stylisten werd verwacht dat zij vaktechnische handelingen lieten zien.

Thema
Alin koos als thema ‘Pop Art’, geïnspireerd op de kunsten van Andy Warhol uit 1960; contrasterende kleuren gecombineerd met een klassieke stylingtechniek.

Stylist en make-up Artist Anneloes van Velvet Monkey verzorgde de make-up look, deze was ook geïnspireerd op de pop art cartoons uit 1960.

Het was spannend, erg spannend! Originaliteit en creativiteit lagen op hoog niveau, alle stylisten hebben hard getraind om de meest bijzondere looks te kunnen creëren om uiteindelijk met één van de Awards naar huis te kunnen gaan.

Beoordeling
De stylisten kregen drie kwartier de tijd om creatieve look te creëren. Het ging om het totaalplaatje waarin haar, make-up en kleding een samenhangend geheel vormen in het thema ‘Something old, something new’. De vakjury, bestaande uit collega kappers uit de regio, beoordeelde kritisch alle looks, en na lang beraad werd de uitslag bekent gemaakt!

Onze Monkey Alin wist de tweede prijs in de wacht te slepen!

GERELATEERDE BERICHTEN

Care and Repair

3X BEAUTY SMOOTHIES VOOR HEALTY HAIR

READ ARTICALE

Care and Repair

IN 3 STAPPEN STERK, GLANZEND EN GEZOND HAAR MET OLAPLEX!

READ ARTICALE