STYLIST FAVORITE – BIOLAGE R.A.W.

By August 21, 2018 November 13th, 2018 Care and Repair
Care & repair

Stylist favorite – Biolage R.A.W.

Een ware toevoeging aan onze productenlijn en manier van denken is Biolage RAW. Wij zijn er helemaal enthousiast over, omdat het echt iets doet voor het haar en haarproblemen van onze klanten. Als 95% van de ingrediënten natuurlijke producten zijn, geeft dit aan dat alles wat je gebruikt goed is voor jouw haar. Dat hebben wij ook ervaren, want zelfs na een keer wassen in de salon, voelen onze klanten al het verschil.

SHAMPOO ALTIJD IN COMBINATIE MET CONDITIONER
De shampoo is niet zonder de conditioner te gebruiken, omdat de shampoo alleen reinigt. Daarom voelt bij het wassen het haar stroef aan en schuimt het vrijwel niet. De verzorging zit in de conditioner. Het is belangrijk om de mate van verzorging af te stemmen op het haartype, omdat een teveel aan verzorging kan leiden tot haarproblemen, zoals snel vet worden. Wij adviseren je graag welke RAW lijn bij jouw haar past. Je zult merken dat na het wassen jouw haar superzacht aanvoelt en mooi glanst.

STYLINGSPRODUCTEN
De stylingsproducten van Biolage RAW zijn op natuurlijke basis en bestaan nu uit producten die elkaar aanvullen en versterken. Het fijne aan deze producten is dat je haar altijd schoon blijft aanvoelen, een natuurlijke uitstraling heeft en lekker ruikt. Je kunt stylingsproducten gebruiken voor het creëren van volume, het verstevigen van krullen, tegengaan van statisch haar, extra verzorging voor het föhnen en vasthouden van een gestylde coupe. Wij vertellen je graag welk product voor jouw haar de beste styling biedt.

GOED VOOR JE HAAR, HOOFDHUID EN HET MILIEU
Voor mensen met hoofdhuid problemen of een allergie, is deze verzorgingslijn heel prettig omdat er geen parabenen, sulfaten of kunstmatige kleurstoffen in zitten. Het is compleet biologisch afbreekbaar en ook de flesjes worden gemaakt van 100% gerecycled plastic, wat weer goed is voor het milieu.

BIOLAGE RAW LIJNEN

Nourish voor dof en droog haar
De shampoo bevat quinoa en honing
De conditioner verzorgt met kokosolie en kaolin klei
Het re-hydrate masker zorgt in 5 minuten voor extra hydratatie

Recover voor gevoelig haar
De shampoo bevat yucca-plantextract en gojibessen
De conditioner verzorgt met korianderolie en kaolin klei
Het re-hab masker zorgt in 5 minuten voor meer kracht

Uplift voor fijn en futloos haar
De shampoo bevat zwart sesamzaad en grapefruitextract
De conditioner verzorgt met kiwi en kaolin klei
Het re-bodify masker zorgt in 5 minuten voor meer volume

Zelf proberen?
Een proefsetje shampoo en conditioner kost € 12,50.

‘’Good for your hair. Good for the planet.’’

GERELATEERDE BERICHTEN

Care and Repair

IN 3 STAPPEN STERK, GLANZEND EN GEZOND HAAR MET OLAPLEX!

READ ARTICALE

Styling

STYLIST FAVORITE – NOIR STOCKHOLM

READ ARTICALE