STYLIST FAVORITE – ELEVEN AUSTRALIA

By November 13, 2018 February 1st, 2019 Care and Repair
Care & repair

Stylist favorite – eleven australia

ELEVEN is een vernieuwend jong product! Onze ervaring in de salon is dat het zeer toegankelijk is voor onze klanten. De prijs-kwaliteitverhouding is top, de verpakkingen zijn mooi en er is een ruime keuze aan producten. Onze favoriet en met stip op nr 1 is de Keep My Colour Blonde lijn; daar kan geen ander product tegen op. Een andere topper is de Hair Miracle Treatment. Dit is een product dat eigenlijk iedere vrouw in haar assortiment zou moeten hebben.

 

“Haircare doesn’t need to be complicated, it just needs to work.”

Simple hair products

De ELEVEN Australia producten bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals avocado-olie, zijde aminozuren en organische arganolie. De tips van onze stylisten helpen je om het maximale uit ieder product te halen en de gewenste stijl te maken.

Effectieve haarproducten worden gemaakt met effectieve ingrediënten zoals:

Avocado-olie // komkommer // soja eiwitten // tarwe proteïnen // papaja extract // macadamia-olie // zijde aminozuren // kokosnoot-olie // shea butter // argan-olie

Alle verpakking zijn gerecycled en hebben een PETA goedkeuring.

Australian. Simple. Effective.

Their Story

Joey Scandizzo (3x Australisch Hairdresser of the Year) en Andrew O’Toole (Australische fotograaf van het Jaar) zijn in 2011 het merk Eleven Australia gestart. Vooral Joey had, vanuit zijn kappers achtergrond, een grote behoefte aan een range van simpele maar doeltreffende producten die door zijn personeel en de cliënten in zijn salon gemakkelijk te begrijpen zou zijn. Een merk dat de Australische levensstijl belichaamt en perfect pas bij de Nederlandse “way of life”.

Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies!

Gebruik jij producten die precies passen bij jouw haartype en weet jij welke producten je zou moeten gebruiken voor jouw perfecte look?

Onze stylisten helpen jou graag met het vinden van de juiste haarproducten en tools die helemaal aansluiten bij jouw persoonlijke wensen.

Wil je meer weten over ELEVEN AUSTRALIA? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak online snel en eenvoudig jouw afspraak.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Care and Repair

STYLIST FAVORITE – SHU UEMURA

READ ARTICALE

Care and Repair

STYLIST FAVORITE – BIOLAGE R.A.W.

READ ARTICALE