TIME FOR SOME CHANGES

By December 2, 2018 Nieuws
News

time for some changes | Preview 2019 

“Wij zijn op een punt gekomen dat wij een stapje terug gaan doen. Wij gaan ons achter de schermen meer bezighouden met educatie van ons team, klantbeleving & service en nemen ook (weer) tijd om onszelf te ontwikkelen op creatief vlak, spraakmakende projecten op te pakken en verder te groeien als managers van onze fantastische salon. Dat doen we o.a. door onze stylisten de ruimte te geven door te groeien.”

Hoor in de video van Eduard & Kylie wat dat voor onze klanten betekent.

Prijswijzigingen 2019

Vanaf 1 januari 2019 worden alle BTW-tarieven door de overheid verhoogd van 6% naar 9%. Wellicht heb je het al via de media gehoord, maar dit heeft ook gevolgen voor de kappersbranche. Dit betekent dat de prijzen van onze behandelingen wijzigen. We voeren zelf – op een afronding naar hele of halve euro’s na – geen verhoging door voor stijgende kosten. Wel hanteren we verschillende tarieven voor Art Directors of Topstylisten. Wat dat betekent, hoor je van Eduard & Kylie in de video.

Topstylist of Art Director?
Your choice!

Wanneer je vanaf januari 2019 een knip- of kleurafspraak maakt kun je kiezen uit verschillende stylisten niveaus: een Topstylist of Art Director (Kylie en Eduard). Alle Topstylisten zijn professionals, opgeleid door Kylie & Eduard en verstaan hun vak goed. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van Kylie en Eduard en het verschil in het aantal jaren ervaring tussen de Art Directors en Topstylisten hanteren we in 2019 verschillende tarieven. Uiteraard blijven kwaliteit en passend advies gegarandeerd.

Klik hier voor een overzicht van de prijslijst vanaf 2019.

Klantenstop Eduard

Zoals jullie waarschijnlijk het afgelopen jaar hebben gemerkt zit de agenda van Eduard erg vol waardoor de wachttijd inmiddels is opgelopen naar 6 tot 8 weken. Om dit te verminderen neemt Eduard geen nieuwe klanten aan. Ook is het niet meer mogelijk om Eduard online te plannen. Ben je al een vaste klant van Eduard en wil je een afspraak plannen dan kan dat vanaf januari 2019 alleen telefonisch of in de salon.

Holiday Season

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat onze agenda al behoorlijk vol begint te raken. Daarom zijn we ook dit jaar weer extra geopend rondom de feestdagen.

Heb je nog geen afspraak? Geen paniek! Plan snel en eenvoudig 24/7 je knip afspraak online! Het maken van afspraken voor kleurbehandelingen en overige behandelingen kan alleen telefonisch. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

Openingstijden december:

10 t/m 14 december 09:00 – 21:00 uur
15 december 09:00 – 17:00 uur
17 t/m 21 december 09:00 – 21:00 uur
22 december 09:00 – 17:00 uur

23 t/m 1 januari – Holidays

Speciaal voor jou, een kerstcadeautje!

Omdat wij van Velvet Monkey blij zijn met jou als klant, geven wij jou 25% korting cadeau op een knipbehandeling én een haarproduct naar keuze. Voor jou én je partner, vriend of vriendin. Happy holidays!

Deze kortingscoupon is enkel verkrijgbaar in de maand december in de salon en is geldig vanaf 2 januari t/m 9 februari 2019.

New! | Preview 2019

 Vanaf 2019 breiden wij onze services uit met verschillende behandelingen voor zowel mannen als vrouwen. In onze volgende blog vertellen wij jullie daar graag meer over. We keep you updated!

Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen, acties & trends? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

GERELATEERDE BERICHTEN

Care and Repair

STYLIST FAVORITE – BIOLAGE R.A.W.

READ ARTICALE

Styling

STYLIST FAVORITE – NOIR STOCKHOLM

READ ARTICALE