TIME FOR SOME CHANGES | UITLEG PRIJSDIFFERENTIATIE

By December 15, 2018 Nieuws
News

TIME FOR SOME CHANGES | UITLEG PRIJSDIFFERENTIATIE 

In de vorige nieuwsbrief hebben we aangekondigd dat de prijzen van onze behandelingen stijgen als gevolg van de verhoging van alle BTW-tarieven door de overheid van 6 naar 9%. Zelf voeren we – op een afronding naar hele of halve euro’s na – geen verhoging door voor stijgende kosten. Wel hanteren we verschillende tarieven voor Art Directors of Topstylisten. Wat dat betekent voor ons en ook voor jullie leggen we uit in deze blog.

Onze prijzen wijzigen in 2019. Per behandeling merken jullie alleen een verhoging als gevolg van de verhoogde BTW-tarieven van de overheid. Wel hanteren we per januari 2019 verschillende tarieven, afhankelijk of je kiest voor een Topstylist of een Art Director (Kylie & Eduard). Dat noemen we prijsdifferentiatie.

“Kies voor een Topstylist of een Art Director”

We kregen een vraag: “Waarom betaal ik meer voor hetzelfde?” Dat moeten we even uitleggen. Want wij zien dat anders.

Door de enorme groei van Velvet Monkey de afgelopen 5 jaar zijn wij de laatste 2 jaar niet tot nauwelijks toegekomen om echt te ondernemen. Na een tijd dat er enkel ruimte was om te sturen op dagelijkse zaken, staat er nu een topteam voor jullie klaar waar we de toekomst verder mee in kunnen. En, nu is het weer tijd om het bedrijf Velvet Monkey verder door te ontwikkelen. Daarom gaan wij zelf minder knippen en kleuren en meer ondernemen!

Door de verschillende tarieven te hanteren voor Topstylisten en ons (de Art Directors) creëren wij doorgroeimogelijkheden voor de stylisten in onze salon, zodat zij ook de kans krijgen diezelfde persoonlijke groei door te maken als stylist. Onze intentie is het dat het niet uitmaakt door wie je wordt geholpen, maar dat je bij Velvet Monkey altijd het haar krijgt dat bij je past. Dat onze klanten onze kwaliteit en service nog meer in íeder van onze stylisten ervaren. En daarom gaan wij meer terug in een adviserende rol. Niet omdat we vies zijn van knippen en kleuren, integendeel, maar juist om onze klanten meer te kunnen bieden.

Zo krijgen wij meer tijd om Velvet Monkey naar hoger level te tillen, onszelf verder te ontwikkelen op creatief vlak, meer spraakmakende projecten op te pakken. Deze energie die we zo aan ons bedrijf kunnen geven, zal voor een frisse wind zorgen, die we – met de nieuwste trends die we voor jullie ontdekken en ontwikkelen – vertalen naar jullie haar. WIN-WIN, vinden wij. Wij geloven erin, dat hiermee ook de wachttijd bij ons (Kylie&Eduard) wordt verkleind. Zodat de klanten die per sé alleen door ons geholpen willen worden, ook terecht kunnen.

GERELATEERDE BERICHTEN

Care and Repair

STYLIST FAVORITE – BIOLAGE R.A.W.

READ ARTICALE

Styling

STYLIST FAVORITE – NOIR STOCKHOLM

READ ARTICALE