WORKSHOP ‘STYLE JOUW EIGEN HAAR’

By December 1, 2018 February 7th, 2019 Styling
Styling

Workshop ‘Style jouw eigen haar’ 

Hoe ga ik dit zelf doen? Je kent het vast wel, een paar dagen na je bezoekje aan je favoriete hairstylist moet je er toch echt zelf aan geloven. Na het wassen van je haar sta je voor de spiegel en denkt bij zelf: oké, hoe zat het ook alweer? Welk product gebruik ik eerst, hoe krijg ik volume in mijn haar of hoe kom ik van dat pluizige haar af? Onze stylisten  leggen je onder het genot van een drankje stap voor stap uit hoe jij jouw haar zelf het beste in model kan brengen.

Tijdens deze één op één workshop delen onze stylisten praktische tips en tricks. Samen met jou nemen zij jouw look stap voor stap met je door. Van het wassen van je haar tot product gebruik maar ook hoe jij het beste jouw stijl-of krultang kan gebruiken. Tijdens deze 45 minuten durende workshop ga jezelf aan de slag.

 

‘’Leer één op één
hoe je zelf thuis je haar
in model kan brengen.’’

 

Om jou goed te kunnen adviseren of jij de juiste producten en tools thuis gebruikt vragen wij jou tijdens deze workshop je eigen producten en tools mee te nemen. (föhn, stijltangen, borstels, krultangen en al je styling producten). Op deze manier kan je aan het einde van deze workshop met je eigen tools jouw perfecte look thuis creëren!

  • Kies zelf je favoriete stylist
  • Ontvangst met een drankje
  • 1 op 1 advies, tips and tricks
  • Uitleg gebruik producten en tools
  • Kosten: € 45,-

Plan nu je workshop online in!

Handig online je workshop inplannen, wanneer het jou uitkomt en bij je eigen stylist.

TIP: De workshop is ook te boeken als vrijgezellen feest of vriendinnenavond.

ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Curls

THE CURL SPECIALIST

READ ARTICALE

Care and Repair

STYLIST FAVORITE – SHU UEMURA

READ ARTICALE